Collectie


Keuzemenu

In het keuzemenu kunt u per productgroep een deel van onze collectie bekijken. Wij proberen u zo volledig mogelijk van informatie te voorzien, maar mocht u toch een vraag hebben, klik dan op de “stel uw vraag” button en vul het contactformulier in. Wij trachten u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

 

Trends

Groen is de trendkleur 2017 Je kunt er niet meer omheen, de botanische trend zet zich voort. Waar in eerste instantie alleen planten werden toegevoegd aan het interieur worden nu complete muren groen geschilderd en banken, fauteuils en eetkamerstoelen in mooie diepgroene kleuren bekleed. Niet het appeltjesgroen van een aantal jaren terug, maar een gedempte olijf-, mos- of legergroen.

De salontafel welke je met visites helemaal vol kunt zetten met hapjes en drankjes moet het veld ruimen. Hij neemt te veel ruimte in, is te groot en log. Het interieur moet luchtiger, dus komen er een aantal bijzettafeltjes in verschillende maten en materialen voor terug. Deze kun je bij elkaar groeperen, maar ook uit elkaar plaatsen. Heerlijk die ruimte en het staat zo leuk speels! Tot over een paar jaar iedereen dat gehannes met die tafeltjes en altijd te weinig plek met visites zat is en er weer een fatsoenlijke salontafel moet komen.

Zwart metaal is terug. Waar een aantal jaren geleden alles uitgevoerd moest worden in aluminium, rvs of rvs-look gaat het nu weer terug naar zwart. Ditmaal in een matte variant. Eetkamerstoelen en fauteuils met zwarte sterpoot, buigframe, sledes of gewoon vier poten en ook de eetkamertafels worden van een zwartmetalen onderstel voorzien. Zelfs kasten krijgen metalen accenten. Robuust hout gecombineerd met metaal voor een stoere industriële uitstraling.

De eethoek neemt een steeds grotere plek in. Er wordt niet alleen meer aan gegeten, maar ook urenlang nagetafeld, een krantje gelezen met een kopje thee erbij, gewerkt of huiswerk gemaakt en spelletjes gespeeld. Een plek waar familie en vrienden samen komen om gezellig tijd met elkaar door te brengen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat je fijn kunt zitten, op comfortabele (arm)stoelen of aan één kant een eetbank. De eetbank zie je in vele varianten; van zelfbouw langs de muur tot luxe comfortabele vrijstaande exemplaren bekleed met stof of leer. De eettafel moet zo groot mogelijk en van massief hout met barsten, scheuren en noesten, in een kleur naar keuze en met metalen onderstel. Voor diegenen die praktisch denken zijn er gladde uitvoeringen van kunststof, bijna niet van echt hout te onderscheiden en wel zo makkelijk in onderhoud.