Kasten


Momenteel zijn wij druk bezig met het nieuw opzetten van onze website. Neem de komende tijd regelmatig een kijkje en zie de site groeien. Daarnaast kunt u ook op onze social media terecht om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en natuurlijk tot ziens in onze winkel!

Woonprogramma Oakdale

Woonprogramma Ritz

Woonprogramma Mango

Mango hout is uitermate geschikt om prachtige meubels mee te maken, en dat zie je. Gecombineerd met groene kamerplanten geeft dit programma bijna een tropische uitstraling.

Woonprogramma Octavia

Kastenprogramma Equador

Kastenprogramma Detroit

Het woonkamerprogramma Detroit is van massief eiken met metalen accenten. U heeft keuze uit twee kleuren eiken met een matte lak afwerking. Bekijk onder de Collectie Tafels de bijbehorende tafelserie.

Woonkamerprogramma Sao Paolo

Kastenprogramma Riviera

Lifestyle wit, maar dan in een strak jasje, zo zou je het Riviera programma kunnen omschrijven. De witte versie kan leuk gecombineerd worden met de -EM serie Riviera welke eiken elementen bevat, voor een speels effect. Bekijk onder de Collectie Tafels de bijbehorende tafelserie.

Kastenprogramma Riviera-EM

Lifestyle wit, maar dan in een strak jasje, zo zou je het Riviera programma kunnen omschrijven. De -EM versie heeft eiken elementen en kan leuk gecombineerd worden met de witte serie Riviera voor een speels effect. Bekijk onder de Collectie Tafels de bijbehorende tafelserie.