Over ons


Beste Klant,

Welkom bij De Jager Wonen, dè gezelligste woonwinkel in Winterswijk (Achterhoek)!

Op deze site proberen wij u een indruk te geven van onze winkel. Met een winkeloppervlakte van ruim 3000 m2 bieden wij u een groot assortiment aan meubelen op het gebied van wonen en slapen. We hebben voor elk wat wils; van jong tot oud en in uiteenlopende stijlen voor een passende prijs, waaronder ons eigen label SENZO LIVING. Zie www.senzoliving.nl. Daarnaast zijn we Authorized Dealer van BY-BOO, een leuk merk woonartikelen en accessoires, Woood en Zuiver.  Onze ruime slaapkamerafdeling is gesitueerd op de begane grond. U hoeft dus niet de trap op!

Kom gezellig rondneuzen in onze winkel, gewoon eens kijken wat er zoal te koop is, wilt u ergens informatie over, dan staan onze verkoopmedewerkers u graag te woord. Onder het genot van een vers kopje koffie laten wij u de diverse mogelijkheden zien en denken we graag met u mee. Twijfelt u nog? Dan neemt u gewoon wat stalen mee naar huis, daar kan het er weer heel anders uit zien. Desgewenst komen we bij u thuis om u ter plekke te adviseren of u neemt een plattegrond en wat foto’s mee naar de winkel en wij kijken met u mee.

Op de nieuwspagina berichten we u met regelmaat over de nieuwste collectie en ontwikkelingen in onze winkel. Door onze pagina te “liken” op Facebook, ons te volgen op Twitter, Instagram of Pinterest wordt u ook regelmatig op de hoogte gehouden.
Kijk lekker rond op onze site en hopelijk tot ziens in onze winkel!

Hartelijke groet,
Susanne Schreurs
Eigenaresse